Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Logo Loodgieter in Zwijndrecht

Riool verstopt

Riool ontstoppen Zwijndrecht

Werkwijze Loodgieter Zwijndrecht

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Riool ontstoppen Zwijndrecht

Riool ontstoppen Zwijndrecht? Zit jouw riool verstopt? Een rioolverstopping kan een groot probleem zijn voor huiseigenaren. Een rioollucht in huis of borrelende geluiden uit afvoeren zijn duidelijke tekenen dat er een verstopping aanwezig is. Deze verstoppingen kunnen niet alleen vervelend zijn, maar ook leiden tot gezondheidsrisico’s en aantasting van de riolering.

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om een rioolverstopping zelf op te lossen. Dergelijke verstoppingen zijn vaak hardnekkig en zitten diep in het riool. Bovendien kun je schade aan de riolering veroorzaken en het probleem verergeren als je probeert om de verstopping zelf op te lossen.

Gelukkig heeft Loodgieter in Zwijndrecht ervaren ontstoppers die al honderden rioolverstoppingen ontstopt hebben. Wij gebruiken professionele machines die zo krachtig zijn dat wij garanderen dat we elke verstopping kunnen oplossen. Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring en zijn opgeleid om rioolverstoppingen efficiënt en veilig op te lossen.

Neem gerust contact op als je last heeft van een verstopt riool en hulp nodig heeft met riool ontstoppen Zwijndrecht. Wij komen zo snel mogelijk langs om de rioolproblemen op te lossen. Wij zijn te bereiken op 078 203 36 24 voor een afspraak.

LIJKT JOUW RIOOL VERSTOPT IN ZWIJNDRECHT?

Een stank uit de afvoer van de wasbak, douche of toilet is een problematische situatie die erg ongemakkelijk is. Je wilt dit probleem waarschijnlijk zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig kan de Loodgieter in Zwijndrecht je helpen bij het ontstoppen van jouw riool zodat je weer fris onder de douche kunt gaan en het toilet normaal kunt doortrekken.

Als de oorzaak van het probleem in de riolering van jouw huis zit, dan kunnen onze loodgieters het direct voor je oplossen. Het is ook mogelijk dat de oorzaak bij de buren of de gemeente Zwijndrecht ligt. In dat geval moet er eerst contact worden opgenomen om het probleem te kunnen verhelpen.

Heb je een verstopt riool? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 078 203 36 24. Loodgieter Zwijndrecht helpt je graag met het ontstoppen van je riool.

RIOOL ONTSTOPPEN VOORKOMEN

Voorkomen is beter dan genezen. Borrelende geluiden in de riolering zijn vaak een waarschuwingssignaal dat de riolering snel verstopt zal raken. Daarom is het belangrijk om snel actie te ondernemen als je merkt dat er iets niet in orde is met jouw riolering.

Een van de beste manieren om een verstopping te voorkomen is door een onderzoek te laten doen naar de oorzaak van het probleem. Vaak zien we dat verstoppingen veroorzaakt worden door vet en vuil dat zich ophoopt in de afvoerpijp. Door deze oorzaak aan te pakken, kun je ervoor zorgen dat de riolering vrij blijft van verstoppingen.

Soms is de oorzaak van een verstopping te vinden in de aanleg van de afvoerpijp. Als er veel bochten in de pijp zitten of als de afstand tussen jouw huis en de gemeentelijke riolering groot is, dan kan dit ertoe leiden dat de doorstroming van afvalwater wordt belemmerd. Hierdoor kunnen blokkades ontstaan die moeilijk te verwijderen zijn.

In sommige gevallen zien we dat de oorzaak van een verstopping ligt bij de wortels van bomen die door de riolering groeien. Deze wortels kunnen een blokkade veroorzaken die leidt tot een hardnekkige verstopping.

Hoe dan ook, onze ervaren vakmannen van Loodgieter in Zwijndrecht zullen je helpen om de verstopping op te lossen. Maak nu een afspraak via 078 203 36 24 en voorkom dat jouw riolering verstopt raakt.

RIOOL INSPECTIE

Met een rioolinspectie kunnen onze gecertificeerde loodgieters in Zwijndrecht de riolering inspecteren en eventuele problemen snel opsporen. Door regelmatig een rioolinspectie te laten uitvoeren kun je er zeker van zijn dat je riolering in topconditie is en dat je geen last zult hebben van verstoppingen of stankoverlast.

Een rioolinspectie kan bijvoorbeeld helpen bij het opsporen van een ophoping van vet en vuil in de afvoerpijpen, of bij het identificeren van een slecht aangelegde afvoer die de doorstroming van afvalwater belemmert. Onze loodgieters kunnen ook controleren of er wortels van bomen in de riolering groeien, wat vaak leidt tot hardnekkige verstoppingen.

Wil jij een verstopping of andere problemen voorkomen? Laat dan een rioolinspectie uitvoeren om de staat van de riolering eens goed te bekijken. Je kan een afspraak maken voor inspectie door te bellen naar 078 203 36 24.

WAT WE DOEN BIJ RIOOLINSPECTIE IN ZWIJNDRECHT

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van rioolinspecties en hebben jarenlange ervaring in het opsporen en oplossen van rioolproblemen. We hebben de beschikking over de meest moderne technologieën en methoden waardoor we snel en efficiënt problemen kunnen verhelpen.

Met onze rioolinspectie service in Zwijndrecht gebruiken onze monteurs een speciale camera om een grondige inspectie uit te voeren. Hierdoor kunnen we specifieke problemen onderzoeken zoals ingegroeide wortels, tegenschot, een verzakkingen of leidingbreuk. Met de camera kunnen we precies bepalen waar een lek zit, zonder dat we de hele straat hoeven open te breken.

Rioolproblemen kunnen vervelend zijn, maar met onze rioolinspectie kunnen het probleem snel opsporen en oplossen. Bel ons op 078 203 36 24 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om jou te helpen.

RIOOLINSPECTIE SCHEELT VEEL KOSTEN

Een verstopping in je riool kan een grote kostenpost worden als je besluit om gelijk een groot deel van je vloer of straat open te breken. Gelukkig is er een alternatieve oplossing: een rioolinspectie van Loodgieter Zwijndrecht.

Onze loodgieters kunnen de locatie van een verstopping precies bepalen met geavanceerde technologie. Hierdoor hoeft de vloer of straat alleen opengebroken te worden op de specifieke plek van de verstopping. Dit bespaart je veel tijd, energie en geld.

Heb je te maken met een verstopping in jouw riool? Dan kan je besluiten om een deel van jouw vloer of straat open te breken. Dit is echter doodzonde en kost je onnodig veel geld.

Het inschakelen van onze loodgieter voor een rioolinspectie in Zwijndrecht, bespaart je flink wat kosten. De camera die we inbrengen in het riool, kunnen wij boven de grond met speciale apparatuur volgen. Hierdoor is de locatie van een verstopping tot op de millimeter nauwkeurig te bepalen. Jouw vloer of bestrating hoeft middels deze methode op slechts één plek opengebroken te worden. Dat scheelt veel tijd én geld.

Wil je een afspraak maken voor een rioolinspectie? Bel dan gerust met een collega van Loodgieter Zwijndrecht via 078 203 36 24. Dan komen wij zo snel mogelijk langs om de afvoer te inspecteren.

SPOED RIOOLINSPECTIE

Heb je een verstopte afvoer? Dat kan een echte nachtmerrie zijn, vooral als je denkt aan al die kosten die je moet maken om je vloer of straat open te breken om de verstopping te verhelpen. Maar gelukkig hoef je niet meteen in paniek te raken want Loodgieter Zwijndrecht heeft de oplossing voor je: een spoed rioolinspectie.

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het snel en efficiënt opsporen van verstoppingen met geavanceerde technologie. Hierdoor hoeft er alleen op de specifieke plek van de verstopping in jouw riool opengebroken te worden. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook een hoop geld.

Het is niet alleen de kostenbesparing waarom een spoed rioolinspectie bij Loodgieter Zwijndrecht de beste keuze is. Onze loodgieters zijn snel ter plaatse zodat jij zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van jouw afvoer. We begrijpen dat een verstopte afvoer niet alleen een financieel probleem is, maar ook een bron van stress. Daarom doen we er alles aan om zo snel mogelijk jouw rioolprobleem op te lossen.

Dus als je te maken hebt met een verstopte afvoer, aarzel dan niet om contact op te nemen met Loodgieter Zwijndrecht. We zijn 24/7 bereikbaar via 078 203 36 24 en staan klaar om jou te helpen. Bel ons gerust en we komen zo snel mogelijk langs.

TARIEVEN RIOOL ONTSTOPPEN

Heb jij last van verstopte leidingen of een rioolprobleem in Zwijndrecht? Geen paniek! Bij Loodgieter Zwijndrecht zijn we gespecialiseerd in het oplossen van al jouw loodgietersproblemen. En het beste nieuws? We doen dat met eerlijke marktconforme tarieven.

We weten dat elke situatie anders is dus we baseren onze prijzen op factoren zoals de ernst van de verstopping, de inspecties die nodig zijn, de kosten van het gereedschap en het aantal arbeidsuren. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

En geen zorgen over vervelende financiële verrassingen achteraf want we werken transparant door een prijsopgave te maken voordat we beginnen met werkzaamheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je beslissen of je akkoord gaat met de kosten voordat we beginnen.

Wil jij onze hulp inschakelen voor het ontstoppen van de afvoer? Bel ons snel via 078 203 36 24 zodat we jou kunnen helpen om snel weer van een werkende riolering en leidingen te genieten tegen eerlijke marktconforme tarieven.

ZELF RIOOL ONTSTOPPEN

Heb je het geprobeerd om je riool zelf te ontstoppen maar lukt het nog steeds niet? Geen zorgen, wij hebben speciaal voor jou een aantal handige methodes op onze website beschreven. Deze methodes zijn echter geen garantie dat het probleem opgelost wordt want vaak zijn dergelijke verstoppingen behoorlijk hardnekkig.

Het allerbelangrijkste bij het kiezen van een ontstoppingsmethode is om te achterhalen waar precies de blokkade zit. Zit de blokkade diep in het riool of redelijk dicht bij de afvoer? Als de verstopping diep gelegen is, dan is het vaak onmogelijk om dit zelf op te lossen. Je kunt simpelweg niet genoeg druk uitoefenen.

Als je niet precies weet waar de verstopping zit, dan kun je een emmer met water in verschillende afvoeren leeg gieten. Zo kun je zien of meerdere afvoeren problemen hebben of dat de blokkade zich tussen één specifieke afvoer en het riool bevindt. Als meerdere afvoeren last hebben, dan is de kans groot dat de verstopping diep gelegen.

Bij een diep gelegen rioolverstopping is het aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Loodgieter Zwijndrecht kan je afvoeren ontstoppen en ervoor zorgen dat de binnenwanden weer helemaal schoon zijn. Hierdoor wordt de kans op een nieuwe verstopping minimaal.
Dus, als je liever een ervaren vakman laat je verstopping verhelpen, neem dan gerust contact met ons op via 078 203 36 24. Wij bij Loodgieter Zwijndrecht staan voor je klaar.

VERMIJD DEZE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

Er zijn veel ontstoppingsmiddelen te verkrijgen, zowel online als in bouwmarkten. Wij adviseren echter om het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen te vermijden. Deze chemicaliën kunnen schadelijk zijn voor de afvoer, voor jezelf, en voor het milieu.

Chemische ontstoppingsmiddelen kunnen de binnenwanden van de afvoerbuizen aantasten en kunnen ook schadelijk zijn voor de huid. Daarnaast komen er vaak dampen vrij bij het gebruik van deze middelen die schadelijk zijn voor de luchtwegen.

Bovendien zijn veel van deze middelen niet effectief. Wij helpen vaak mensen die al meerdere ontstoppingsmiddelen hebben geprobeerd zonder succes. Deze middelen kunnen ook hard worden of klonteren waardoor ze een blokkade vormen voor de oorspronkelijke verstopping.

Ongeacht of het middel wel of niet werkt, moeten alle chemicaliën weer weggespoeld worden. Dit vervuilt het rioolwater onnodig en de afbraak van alle chemicaliën is ook slecht voor de waterzuivering en het milieu.

Wij adviseren om soda te gebruiken in plaats van chemische middelen. Soda is een natuurlijk product met een reinigende en ontvettende werking. Het kan daarnaast geen schade aanrichten aan de afvoer, jezelf of het milieu. Wil je meer weten over het gebruik van soda als ontstoppingsmiddel? Hieronder wordt deze methode verder toegelicht.

Heb jij een verstopping? En laat jij de riolering liever snel en vakkundig ontstoppen door een professional? Neem dan gerust contact met Loodgieter Zwijndrecht voor een afspraak. Ons telefoonnummer is 078 203 36 24.

RIOOL ONTSTOPPEN MET SODA

Soda (zuiveringszout) heeft een ontvettende en reinigende werking. Dit maakt het zeer effectief tegen blokkades van vet, olie, zeepresten en ander vuil. Voor een nog sterker effect is het aan te raden om ook azijn te gebruiken. Azijn heeft dezelfde eigenschappen dus door de combinatie van de twee producten wordt het ontstoppingsproces versterkt. Bovendien is het een natuurlijke en budgetvriendelijke methode in plaats van chemicaliën te gebruiken.

Het ontstoppen van een riool met soda en azijn gaat als volgt:

Stap 1: Verzamel de benodigdheden. Je hebt soda (zuiveringszout) en azijn nodig, evenals een emmer of bak en een roerstaaf.
Stap 2: Vul een kopje met soda en een kopje met azijn.
Stap 3: Giet eerst de soda in de afvoer en vervolgens de azijn. Laat de soda en azijn een paar uur of bijvoorbeeld een nacht inwerken.
Stap 4: Vul een emmer of bak met warm water.
Stap 5: Doe nog een kopje met soda en azijn in de emmer of bak en roer het door elkaar.
Stap 6: Giet de emmer of bak leeg in de afvoer. Houd de emmer of bak zo hoog mogelijk boven de afvoer om extra druk te geven op de blokkade.
Stap 7: Wacht enkele minuten. Als de blokkade los is, zal het water gemakkelijk weglopen.
Stap 8: Herhaal stappen 2 t/m 7 indien nodig om eventuele resten los te maken.

Let op: Het is aan te raden om de emmer of bak zo hoog mogelijk boven de afvoer te houden tijdens stap 6. Hierdoor geeft het water extra druk op de blokkade waardoor de kans groter wordt dat deze loskomt en weggespoeld wordt.

Heb je succes? Dan raden we aan om de stappen nog eens te herhalen om de laatste resten los te maken zodat de binnenwanden van de afvoer weer helemaal schoon zijn.

Niet gelukt? Dan kun je een andere ontstoppingsmethode proberen of direct een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen. Met de hulp van Loodgieter Zwijndrecht weet je zeker dat het goed verholpen wordt. Bel voor een afspraak naar 078 203 36 24.

RIOOL ONTSTOPPEN MET EEN ONTSTOPPINGSVEER

Een ontstoppingsveer is een dunne metalen veer met een haak aan het einde. Deze veer steek je in de afvoer om de blokkade los te maken. Het is een veelgebruikt gereedschap voor het oplossen van verstopte afvoeren maar het is belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. Het is namelijk zeer eenvoudig om schade aan te richten als je de ontstoppingsveer niet op de juiste manier gebruikt.

Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat de ontstoppingsveer schoon en vetvrij is. Vervolgens kun je onderstaande stappen volgen om het riool te ontstoppen met een ontstoppingsveer:
Stap 1: Duw de ontstoppingsveer in de afvoer totdat je weerstand voelt.
Stap 2: Manoeuvreer langs bochten door de veer voorzichtig te draaien en te duwen.
Stap 3: maak de blokkade los door te draaien en de veer een paar keer heen en weer te duwen/trekken.
Stap 4: trek de ontstoppingsveer langzaam terug terwijl je de veer in de afvoer draait.

Met de laatste stap kan je de blokkade meenemen naar boven uit de afvoer. Eventuele restanten kunnen weggespoeld worden door de afvoer goed door te spoelen met warm water. Herhaal de stappen indien nodig totdat het water weer vrij door de afvoer stroomt.

Als het niet lukt met de ontstoppingsveer, dan is het aan te raden om de hulp van één van de vakmannen van Loodgieter Zwijndrecht in te schakelen. Onze professionals hebben de juiste tools en kennis om de verstopping op te lossen zonder beschadiging van de afvoer.

RIOOL ONTSTOPPEN MET EEN HOGEDRUKREINIGER

Met een hogedrukreiniger kun je veel druk uitoefenen op de verstopping waardoor deze hopelijk snel en gemakkelijk loskomt. Onze loodgieters hebben speciaal voor jou beschreven hoe je een hogedrukreiniger kunt gebruiken om een verstopping te verhelpen.

Voordat je begint met het ontstoppen van een afvoer met een hogedrukreiniger, is het belangrijk om te controleren of de afvoer nog goed doorloopt. Als de afvoer verstopt is, zal het water namelijk naar boven komen gespoten wanneer je de hogedrukreiniger aanzet. Dit kan leiden tot waterschade aan je huis of verwondingen aan jezelf of anderen in de buurt. Zorg er daarom altijd voor dat de afvoer vooraf goed wordt gecontroleerd en dat je de juiste veiligheidsmaatregelen treft.

Het is ook mogelijk om een rioolverstopping te verhelpen met een hogedrukreiniger. Hierbij is het wel van belang dat de afvoer niet helemaal verstopt zit, anders komt al het water weer terug omhoog gespoten. Het water moet dus nog wel enigszins doorstromen.

Een rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger werkt als volgt:

Stap 1: Doe de kop van de hogedrukreiniger zo ver mogelijk in de afvoer.
Stap 2: Spuit een aantal seconden om de doorstroming van het water te controleren
Stap 3: Komt het water omhoog gespoten? Stop dan direct om waterschade te voorkomen.
Stap 3: Stroomt het water goed door? Spoel de leiding dan aantal minuten goed door.

Niet gelukt om de verstopping te verhelpen met een hogedrukreiniger? Dan adviseren wij je om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen met professionele machines. Loodgieter Zwijndrecht helpt je graag met het ontstoppen en reinigen van de afvoeren en het riool. Neem gerust contact op voor een afspraak via 078 203 36 24.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

Partners: riool

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

078 203 36 24

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zwijndrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

ZWIJNDRECHT