Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Logo Loodgieter in Zwijndrecht

Wc ontstoppen

WC verstopt in Zwijndrecht?

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

WC verstopt Zwijndrecht

WC verstopt Zwijndrecht? Komt het water terug naar boven met doorspoelen? Of zit de wc al helemaal verstopt? Wij kunnen ons goed voorstellen dat een wc verstopping erg vervelend en onaangenaam kan zijn, vooral wanneer je maar één wc hebt.

Als het water niet goed wegtrekt, dan is het niet verstandig om nog gebruik te maken van het toilet. De kans is groot dat de verstopping vaster komt te zitten of dat je natte voeten krijgt van een overstromende wc.
Ook is het vaak lastig om de blokkade zelf te verhelpen. Bij een hardnekkige verstopping is het nodig om de wc te demonteren, anders is het vrijwel niet mogelijk om de afvoer van de wc goed te ontstoppen.

Is jouw wc verstopt Zwijndrecht? Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Loodgieter in Zwijndrecht heeft hier veel ervaring mee en helpen je graag. Maak gerust een afspraak en dan komen wij zo snel mogelijk naar je toe!

WC verstopt Loodgieter in Zwijndrecht

WC VERSTOPT IN ZWIJNDRECHT? HIER IS HOE JE HET OPLOST

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als een verstopte wc! Je wilt namelijk niet te maken krijgen met die afschuwelijke geur en drijvend toiletpapier en uitwerpselen. Als het water nauwelijks of niet meer wegstroomt, is het echt tijd om iets aan de situatie te doen.

Als het op het oplossen van een verstopte wc aankomt, dan is snelheid geboden. Hoe langer je wacht, des te moeilijker de verstopping op te lossen is. En als je in Zwijndrecht woont en een verstopte wc hebt, dan wil je natuurlijk snel verder.

Gelukkig zijn er bij ons loodgietersbedrijf in Zwijndrecht echte helden die je graag willen helpen. Dus, laat het maar aan ons over en bel ons voor een afspraak. Wij staan voor je klaar! Bel gerust naar 078 203 36 24 en wij helpen je snel verder!

ZELF JE VERSTOPTE WC ONTSTOPPEN

Het is mogelijk om de verstopping in je toilet zelf te verhelpen. Je moet weten dat dit geen eenvoudige klus is. Ga je toch zelf je wc ontstoppen? Wees dan erg voorzichtig en voorkom dat je de verstopping hardnekkiger maakt.

Echter, dit is afhankelijk van de aard van de verstopping. Een kleine prop wc-papier kan meestal worden verholpen met een ontstopper. Maar bij een hardnekkige verstopping is dit niet altijd het geval.

Mocht zelf ontstoppen niet lukken of als de verstopping snel terugkeert, is het raadzaam om een professional in te schakelen. Onze loodgieters staan klaar om je te helpen. Maak gerust een afspraak via 078 203 36 24 met Loodgieter Zwijndrecht.

VERMIJD DEZE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

Wij raden je aan om het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen te vermijden. Deze middelen hebben een krachtige bijtende werking. Dit tast de afvoerbuizen aan en je kunt, in contact met de huid, een chemische verbranding oplopen. Het is daarom nooit verstandig om chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken bij een verstopping.

Er komen ook veel dampen vrij tijdens het gebruik van dergelijke middelen. Deze dampen zijn erg ongezond om in te ademen, je kunt er zelfs luchtwegproblemen van krijgen.

Loodgieter Zwijndrecht ontstopt regelmatig wc’s die al geprobeerd zijn op te lossen met meerdere soorten ontstoppingsmiddelen. Al die chemicaliën zijn dan voor niets in de wc gegooid en moeten dan ook weer weggespoeld worden. De afbraak van deze chemicaliën is niet goed voor het milieu en de waterzuivering.

Bij een verstopte wc is het aan te raden om eerst te controleren of de blokkade in de sifon zit. Dit is meestal eenvoudig te ontstoppen. Hieronder wordt beschreven hoe je dit kunt doen.

Wil jij liever onze hulp inschakelen voor het ontstoppen van jouw verstopte wc? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 078 203 36 24.

DE SIFON ONTSTOPPEN

Een verstopte wc is een vervelende situatie die veel voorkomt en in veel gevallen gemakkelijk te verhelpen is. Echter, als de verstopping wat dieper zit, dan is het aan te raden om een professionele ontstopper in te schakelen.

De meest voorkomende oorzaak van een verstopte wc is het doorspoelen van teveel wc papier of het verstoppen van ongepaste voorwerpen, zoals tampons, maandverband, babydoekjes, luiers, wc-blokjes, etc.

In veel gevallen zit de blokkade vast in de sifon. Dit is het deel van de afvoer die verantwoordelijk is voor het voorkomen van een rioollucht in huis. De meest eenvoudige manier om de sifon te ontstoppen, is door de blokkade met de hand te verwijderen. Hierbij is het wel aan te raden om rubberen handschoenen te dragen.

Als je erin slaagt om de blokkade met de hand te verwijderen, is het belangrijk om dit niet nogmaals te proberen door de wc te spoelen. De kans is groot dat de wc dan opnieuw verstopt raakt. In plaats daarvan is het aan te raden om de verwijderde blokkade in een daarvoor bestemde container te gooien.

Als het niet lukt om de blokkade met de hand te verwijderen, kun je proberen om de verstopping los te maken door gebruik te maken van een emmer en afwasmiddel. Voor dit proces is het belangrijk om een handdoek rondom de wc te leggen, zodat er geen water op de vloer kan overlopen.

Vervolgens vul je een emmer met warm water en voeg je hier twee eetlepels afwasmiddel aan toe. Het water mag niet te heet zijn, om te voorkomen dat het porselein van de wc-pot beschadigt of breekt.

Giet vervolgens de emmer met water en afwasmiddel van zo hoog mogelijk boven de wc, zodat de blokkade onder druk loskomt en weggespoeld kan worden.

Als deze methode niet werkt, kun je altijd nog een professionele ontstopper inschakelen. Loodgieter Zwijndrecht beschikt over de juiste kennis en gereedschappen om snel en efficiënt een verstopping te verhelpen. Bel gerust naar 078 203 36 24.

WC VERSTOPPING VERHELPEN MET AFWASMIDDEL

Een verstopping in het toilet is een veelvoorkomend probleem en kan worden veroorzaakt door een aanslag op de binnenkant van de afvoer, of door de opbouw van vet, olie, voedsel- en zeepresten en andere vuiligheid diep in het riool. Als je een verstopping wilt voorkomen, kun je proberen het met afwasmiddel op te lossen.

Afwasmiddel werkt reinigend en ontvettend, waardoor het de aanslag of opbouw van vuil losmaakt van de binnenkant van de afvoer en het vervolgens wegspoelt. Voordat je begint, is het verstandig om een handdoek rondom de wc te leggen, zodat het water niet opspat of overloopt.

Maak vervolgens een emmer warm water en voeg hier twee eetlepels afwasmiddel aan toe. Het water mag niet te heet zijn om beschadiging of breuk van het porselein van de wc-pot te voorkomen.

Giet het water uit de emmer vanaf zo hoog mogelijk boven de wc. Dit zorgt voor meer druk op de blokkade en het kan helpen om de verstopping op te lossen. Als dit niet lukt, kun je nog proberen de verstopping op te lossen met een plopper. Het is belangrijk dat de plopper goed op de afvoer van het toilet past.

Als je het niet zelf kunt oplossen, is het het beste om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Onze loodgieters staan klaar om je te helpen. Bel ons gerust op 078 203 36 24 voor een afspraak. Loodgieter in Zwijndrecht helpt je graag!

WC ONTSTOPPEN MET EEN PLOPPER

De wc ontstoppen met een plopper is een van de meest bekende methodes. Hierbij is het wel belangrijk dat de rubberen zuignap van de plopper goed aansluit op de afvoer van de wc, anders werkt het niet. Vervolgens kun je hopelijk voldoende zuigkracht creëren om de blokkade terug te halen in de wc-pot. De wc ontstoppen met een plopper werkt als volgt:

Maak de plopper eerst flexibel door deze enige tijd onder een warme kraan te houden. Vervolgens kun je aan de slag gaan met het ontstoppen van je toilet.

Zet de plopper op de hals van je wc en duw deze langzaam naar beneden. Merk je dat je niet verder kan duwen? Dan is het tijd om te trekken aan de steel van de plopper. Herhaal deze stappen een aantal keer om de verstopping los te laten komen.

Als het gelukt is om de wc te ontstoppen met de plopper, dan raden we je aan om een emmer te vullen met warm water en hier een een lepel afwasmiddel bij te doen. Door dit vanaf zo hoog mogelijk in de wc te gieten kun je de laatste resten losmaken en wegspoelen.

De verstopping is waarschijnlijk te hardnekkig om zelf te ontstoppen als het niet geluk is met de plopper. Loodgieter Zwijndrecht adviseert je in dat geval om één van onze loodgieters in te schakelen via 078 203 36 24. Dan weet je zeker dat het snel en goed verholpen is.

PAS OP MET EEN ONTSTOPPINGSVEER

Ben je van plan om gebruik te maken van een ontstoppingsveer om je wc te ontstoppen? Wees dan erg voorzichtig. Je kunt namelijk relatief eenvoudig schade aanrichten aan de binnenwand van jouw toilet.

Daarom raden wij het gebruik van een ontstoppingsveer bij het ontstoppen van een wc af. Daarnaast bestaat de kans ook dat de veer vast komt te zitten in jouw toilet. Hiermee zal nog veel meer schade aangericht worden aan de binnenkant van de wc.

Wanneer je het idee hebt dat echt nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken, schakel dan de hulp van een betrouwbare loodgieter met veel ervaring. Zo zou je contact op kunnen nemen met Loodgieter Zwijndrecht. Onze loodgieters verhelpen dagelijks verstoppingen.

Wilt je jouw wc laten ontstoppen door een professionele loodgieter uit de regio van Zwijndrecht? Neem dan contact op met 078 203 36 24 voor een vrijblijvende offerte en om een afspraak in te plannen.

WC ONTSTOPPEN MET DE HULP ONZE LOODGIETER

Een hardnekkige wc verstopping is een vervelende en frustrerende situatie. Veel mensen proberen de verstopping zelf op te lossen, maar vaak blijkt dit moeilijker dan gedacht. Een verstopte wc is één van de meest voorkomende verstoppingen en is vaak moeilijk te verhelpen zonder professionele hulp.

Daarom biedt Loodgieter Zwijndrecht een oplossing voor dit probleem. Onze ervaren loodgieters beschikken over professionele ontstoppingsmachines en hebben al duizenden mensen geholpen met een wc-verstopping.

Dankzij deze machines zijn wij in staat om elke verstopping aan te pakken, of het nu een eenvoudige of complexere verstopping betreft. Zo maken wij gebruik van een veermachine die de gehele afvoer tot aan het riool kan ontstoppen en eventueel ook de leiding reinigen met een hogedrukmachine.

Onze hogedrukmachine is uitermate geschikt voor een grondige reiniging van het riool. Hierdoor worden de binnenwanden van de afvoer en het riool helemaal schoon gespoten en wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd.

Hierdoor heb je ook geen last meer van een rioollucht in huis. Als de wc vaker verstopt raakt, is het verstandig om de afvoer te inspecteren met een speciale rioolcamera. Op deze manier kunnen we duidelijk zien wat de oorzaak is van de verstopping en of er misschien een andere oplossing is.

Als blijkt dat de riolering vervangen moet worden, biedt Loodgieter Zwijndrecht ook hulp hierbij. Onze loodgieters hebben veel ervaring met het vervangen van rioleringen en weten goed hoe de leidingen gelegd moeten worden om verstoppingen te voorkomen.

Wil je zeker weten dat jouw wc-verstopping op een professionele manier wordt opgelost? Maak dan gerust een afspraak met Loodgieter Zwijndrecht via 078 203 36 24.

VERSTOPTE WC VOORKOMEN

Als je een verstopping in het toilet wilt voorkomen, is het belangrijk om bewust te zijn van wat je door het toilet spoelt. Het is verstandig om geen producten zoals papieren servetten, tampons en babyluiers door het toilet te spoelen, omdat deze moeilijk kunnen verdwijnen en een verstopping kunnen veroorzaken.

In plaats daarvan kun je deze producten in de prullenbak gooien. Het is ook een goed idee om regelmatig een ontstoppingsmiddel door het toilet te spoelen om eventuele opbouw van vuildeeltjes te voorkomen.

Probeer ook bewust te zijn van de hoeveelheid toiletpapier die je gebruikt, omdat overmatig gebruik ervan ook een verstopping kan veroorzaken. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je verstoppingen in het toilet voorkomen en een soepele afvoer van afvalstoffen garanderen.

Loopt jouw wc niet meer goed door? Of zit het toilet helemaal verstopt? Maak dan gerust een afspraak met een vakman van Loodgieter Zwijndrecht via 078 203 36 24. Dan komen wij zo snel mogelijk langs om de verstopte wc te ontstoppen!

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

078 203 36 24

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zwijndrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

ZWIJNDRECHT